dissabte, 18 de gener del 2014

Sort que era un amistós

La Salle  3  -  3  P.E. Manigua


Partit distret. Gols, emoció fins al final, un patatal més impracticable que mai, i l’animació especial d’un àrbitre catxondo que s’ha dedicat a amenitzar la jornada amb comentaris instructius a jugadors i públic.

La Penya Espanoylista Manigua ha deixat clar que, malgrat el nostre suport perico de dimecres, avui no venia a fer amics. Als que no els acompanyava el físic ho suplien amb empenta i, com que nosaltres tampoc no ens arruguem, no s’ha notat en cap moment que es tractés d’un amistós. Fins i tot un pare despistat ha preguntat al final com anaven classificats els rivals.

La primera part ha estat igualada, amb cert domini visitant però sense ocasions, excepte en el seu únic gol fruit d’un rebuig afortunat.

En canvi a la segona hem estat nosaltres qui ha gaudit de les millors ocasions, fins el punt de capgirar el marcador i estar a punt d’endur-nos la victòria. Primer ha estat el Trias qui ha controlat una pilota l’àrea i, d’esquena a porteria, ha notat que el porter se li llençava a sobre i li ha enviat una vaselina per l’esquadra. Encara hem gaudit d’alguna altra ocasió però han estat ells qui s’han tornat a avançar en un córner ben rematat pel defensa de la cua. Lluny de desanimar-nos, hem seguit pressionant i fruit d’això han vingut dos gols molt semblants de l’Espa i el Berto: lluita dins l’àrea per guanyar la partida als fornits defenses... i cap dintre. Llàstima que encara hi ha hagut temps per l’empat, en un remat de falta del defensa de la cua.

Per ser que no ens marquen mai en pilota aturada avui n’hem tingut doble ració, però millor que sigui en un amistós. Cap retret pel Manel, que ha fet molt bona estrena com a porter. En canvi posarem una nota negativa al gest cap al públic de l'extrem rival. Una cosa és lluitar, que ho feia força bé, i una altra ser maleducat.

I això és tot el que ha donat de si el pseudo-amistós amb el Manigua. Molt bona iniciativa de l’infatigable equip tècnic per agafar forma de cara als dos darrers partits de la primera volta. Felicitats també als jugadors per haver-s’ho pres tant seriosament, com demostra el deplorable estat de les samarretes al final del partit. Tocarà posar rentadores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada